22 Ocak 2011 Cumartesi

Tıkla Kazanlarda Yeni Boyut. PisBux

Merhaba. Tıkla kazan sitelerini oldum olası sevmem. Genelde çok az kazandırırlar. Hatta bazıları hiç kazandırmaz. Uzunca bir süre tıklarsınız. Beklersinizki minimum ödeme seviyesine gelip para çekmeyi. Sonra site iflas eder ve ödeme yapmaz. Bütün uğraşlarınız boşa gider. Tabiki istisnalar var. Uzunca bir süredir hem iyi kazandırıp hemde ödemelerini aksatmayan anında ödeme yapan tıkla kazan siteleride mevcut. Bu yazımda size bu sitelerden 3 tanesini göstereceğim. Aslında sadece bir tanesini tanıtıp diğer 2 tanesi için kısa bilgi vereceğim.

1) PisBux
Yıllardır dünyanın bir çok ülkesinde faliyet gösteren site Türkiye den üye kabul etmiyordu. Fakat 2 aydır site içerisinden duyurularını yaptılar ve artık Türkiyeden üye kabul ediyorlar. Türk kullanıcıların potonsiyeni görünce kısa sürede Türkçe sayfada faliyete geçti. Buda yetmedi forum sayfasını da faliyete geçirerek Türkiyede kalıcı olduklarını ispatladılar. Tıkla kazan sitelerine yeni bir boyut getiren PisBux en çok kazandıran site olduğu için yıllarca gıpta ile izledik. Artık Türkiye de olduğu için fırsatı kaçırmayın derim.

Sitede iki türlü kazanc mevcut. Birincisi kazandıran reklamlara tıklayarak. Diğeri ise üye ol ve yorum yaz yöntemi ile.  PisBux un reklam aldığı forun sitelerinde yazacağınız 20 kelimelik bir yorum karşılığı para kazanıyorsunuz.

Tabiki söylemeyi unuttum. Siteye üye kazandırarak kazancınızı katlıyabiliyorsunuz.

Siteye Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz.

Siteye üye olupta bir sıkıntınız olursa yada anlamadığınız bir yer olursa korkmaz73@gmail.com adresinden bana istediğiniz gibi sorabilirsiniz.

Ayrıca PisBux forumda kullanıcı adım kfy2000 ordan da yardımcı olabilirim.

En başta bahsettiğim diğer 2 siteyide sonraki başlıklarımda tanıtacağım.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder